Våre tjenester

Tradisjonelt tar en inneklima service for seg vedlikehold og utskifting av forbruks- og slitedeler i luftbehandlingssystemet.
Med dagens krav til inneklima og energiøkonomisering, stilles det høye krav til samspillet mellom byggautomatiseringssytemet og luftbehandlingsystemet.
JBS inneklima kan skreddersy en vedlikeholdsavtale som ivaretar dette samspillet.

Et sunt og energieffektivt inneklima bidrar til fornøyde brukere samt økonomiske besparelser. Byggets SD-anlegg er et viktig verktøy for å overvåke de aktuelle systemene.
JBS inneklima kan tilby den nødvendige kompetansen innen drift og overvåking av SD-anlegg.
Vi kan også levere systemer som gjør det mulig å overvåke eldre systemer som ikke har SD-anlegg.

På nye bygg stilles det stadig strengere krav til inneklima og energibruk.
JBS inneklima påtar seg all leveranse av inneklima som ventilasjon, varme- og kjølesentraler samt automatikk for å ivareta morgendagens krav.

Eldre bygg har ofte flere frittstående systemer for å håndtere inneklimaet. Ved å modernisere disse systemene samt å få dem til å spille sammen vil en få et bedre inneklima, redusere energikostnadene samt forenkle driftssituasjonen.
Vi leverer fleksible løsninger som kan hente inn eksisterende systemer for presentasjon i SD-anlegg.
JBS inneklima kan utføre rehabilitering og oppgradering av alle typer bygg
Vi kan kartlegge forbedringspotensialer for å skape et godt inneklima samt senke energiforbruket ved å tilby energieffektive og behovstyrte inneklimatjenester.

For at inneklimasystemer skal kunne ivareta brukeren samt holde et lavt energiforbruk, er det vesentlig at systemene samspiller.
JBS inneklima kan skreddersy byggautomatiseringssystemer og SD-anlegg som ivaretar dette samspillet.

Hvorfor velge oss

Lokal Ekspertise

Erfaring og Kompetanse

Skreddersydde Løsninger

Kvalitet og Pålitelighet

Innovasjon og Teknologi

Bærekraft og Energieffektivitet

Fornøyde Kunder

Kundestøtte og Oppfølging

På vår nettside benytter vi informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse, øke nettsidens funksjonalitet, sikre nettstedets sikkerhet og tilpasse markedsføringen. Ved å klikke "OK" samtykker du til bruken av disse informasjonskapslene.  Les mer