Om JBS inneklima

Din Lokale Ekspert innen Ventilasjon og Klimatekniske Løsninger

JBS Inneklima er din lokale ekspert innen ventilasjon og klimatekniske løsninger. Vår historie begynte i 2018 da Jone Byre, Bjørn Inge Haaland og Simen Wiull grunnla selskapet. Med vår lange erfaring og brede kompetanse innen inneklima- og byggautomatiseringsfaget, har vi raskt etablert oss som en pålitelig ressurs i bransjen. 

I 2020 ble RK Tekniske en betydelig medeier i JBS, vi har et nært og godt samarbeid med RK Tekniske sine energirådgivere. Vi spesialiserer oss på å skape optimale inneklimaforhold, redusere energiforbruket og støtte prosjekter fra konsept til drift. Vår sterke markedsposisjon er et resultat av grundig fagkompetanse og en pålitelig leveranse av høy kvalitet.

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som dekker alt fra prosjektledelse, service, energieffektivitet til automatisering. Dette gjelder både for nybygg og rehabiliteringsprosjekter, både for privat og offentlig sektor. Ved å sette standarden for kvalitet og pålitelighet innen inneklima- og ventilasjonsløsninger, er vi dedikert til å skape komfortable og effektive miljøer for våre kunder.

0
års erfaring
Hvorfor velge oss
Vårt fokus er enkelt: å levere skreddersydde inneklimatjenester av høyeste kvalitet. Her er hvorfor vi er det rette valget for deg:

På vår nettside benytter vi informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse, øke nettsidens funksjonalitet, sikre nettstedets sikkerhet og tilpasse markedsføringen. Ved å klikke "OK" samtykker du til bruken av disse informasjonskapslene.  Les mer